Gyimesi és Társa Vízitúrák

Feltételek

Fontos szempontnak tartjuk a megbízhatóságot, a jó minőséget és a vízi balesetek elkerülését. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csak kifogástalan műszaki állapotú eszközöket bocsássunk bérlőink rendelkezésére!

 

Sporteszköz kölcsönzés esetén

A bérbevevő a kikölcsönzött eszközökért teljes felelősséggel tartozik, annak elvesztése vagy sérülése esetén az okozott kárt a bérbeadónak készpénzben köteles megtéríteni.

Az eszközök átadásáról, értékegyeztetéssel jegyzőkönyv készül.

 

Szervezett túrák esetén

Túráinkon, saját felelősségére bárki részt vehet. 18 év alattiak jelentkezéséhez írásos szülői engedélyt kérünk. 14 év alattiak csak szülő vagy nevelőtanár kíséretében vehetnek részt a túrákon.

 

A mentőmellény viselése, úszómesteri úszástudás igazolás nélkül kötelező!

 

A túrákhoz túrakenukat, evezőket, mentőmellényt és a közös esti főzésekhez felszerelést (bogrács, állvány, stb.) és igény túravezetést és/vagy csomagszállítást is biztosítunk.
A túrák időtartama mindig az utazással együtt értendő! Első nap délután találkozó a túra kiindulási helyén, utolsó nap délután hazautazás.
Minden túrázónak gondoskodnia kell egyéni felszerelésről. (sátor, hálózsák, evőeszköz).
A megadott programok, távok és táborhelyek csak javaslatok, ezektől közös megbeszélés esetén el lehet térni.
A túra során fellépő bármely probléma esetén keressétek ügyeletünket a (20) 416 4142-es számon, ahol igyekszünk azokat a legrövidebb időn belül orvosolni.Hasznos oldalak


Facebook